Forside

Min nye data.

Det har vært et år med sykdommer hos oss begge to, men vi har stått han av. Heldigvis er vi bedre nå. I haust var jeg så heldig å få ny data, som mitt kjære barnebarn, Espen fikset fort og greit fra den gamle til den nye. Det er blitt en sikker og fin data, så jeg er veldig tilfreds med den. Kjære Espen, jeg er deg evig takknemlig for at du hjelpte meg med den.

Nå er vi kommet til 2021 og det ser bra ut, at vi har stått han av. Helsen er blitt bedre og man håper på at dette året blir bra for oss eldre.

                      Blomster i 2021.
 Et nytt år er begynt med mange forhåpninger om en fin sommer.
Litt blomster i hagestuen og i stuevinduet, den 25. februar.
 Snart skal jeg sette alle granumene til drivings, i håp om å få masse blomster. Det er en deilig tid vi går i møte, med mere lys og varme.

 

Siste nytt er blomster i hagestuen, som jeg viser bilde av. Veldig koselig at mange likte det, da 66 var innom og mange skrev så vakkert om pelargoniene. Det var planter jeg selv lagde, ved å stikke avleggere i mold i små krukker. En kjempefin hobby der mange forskjellige farger blir brukt. Den sorten som raskest setter røter er Dronning Ingrid, men jeg syns det går fint med alle.

 

Planen er å overvintre de nye plantene i hagestuen i vinter, for det er egentlig en vinterhage. De store krukkene som jeg har fra før, settes i kjelleren til overvintring. God hjelp fra barnebarnet til å bære de ned i kjelleren, der de står til begynnelsen på mars måned.

 

Charles Astin.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.02 | 17:22

Imponerende side du har her kjære kusine 😲
For en ryddig og ordentlig oversikt, bilder i høy kvalitet. Mange timer ligger
bak dette ! Jammen er du flenk 🤗

...
28.01 | 18:52

Veldig fint å se tilbake på så gode minner. Far trivdes på Ursfjorden. Jeg fiklk gleden av å være med som liten og som voksen. Takk for at du legger ut dette.

...
30.10 | 12:40

Så koselige bilder, bestemor!

...
07.05 | 21:36

Jeg vet ikke om de er glad i prestegårdsroser, tror de ikke liker de og lar dem vare i fred.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE