Dagbok 2012 og videre.

Sankthans-dagen. Gjøran fyller 24 år i dag.

er heldigvis tiden inne for å kunne oppholde seg utendørs til alle døgnets tider. Etter å ha hatt mye jobbing med å holde ugress borte fra blomsterbed, er det nå blitt mere tid for å nyte resultatet. Tulipanene har blomstret veldig lenge, da det har vært mye kjølig vær. Men heldigvis har vi nå i flere dager hatt nydelig sommervær på litt over 20 grader.

 

Når jeg tar en runde i hagen, ser jeg at marikåpe, alium, blå-valmuesøster, akeleie, hvitedupper, valmuer, skaugum og forskjellige sommerblomster er i blomst. Roser og pioner har knopper så det er mye å glede seg til. I år har det vært mye blomster på frukttrærne, særlig epletrærne.

 

I drivhuset har jeg 8 store krukker med fine roser, som har stått i kjelleren i vinter. De viser knopper allerede og blir satt i hagen etter hvert. Det skal bli spennende å se om fjorårets hortensia blomstrer i år. Har kjøpt meg ny i år, de er gode planter som holder til frosten kommer.

 

I vinter ble mange store trær saget ned, så nå har vi fin utsikt fra en helt ny terrasse. Når været er dårlig går vi inn i hagestuen (vinterhagen) eller bruker markisen. Noe av det hyggeligste man kan gjøre nå når solen varmer og det blomstrer rundt oss, er og samles til hygge og prat.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 22:15

Hildbjørg,er det noen som har foto av Bernhof og Magda ?Det ville være trivelig å kunne

se et bilde av min onkel.

mh
Jan Eidsaa

...
09.10 | 18:41

Hei!
Jeg fant siden din i dag da jeg lette etter min slekt.
Takk for en meget fin historie!
Jeg er barnebarn av Jon Nielsen.

...
04.06 | 18:48

Hei Hildbjørg Aner overhode ikke hvordan jeg kom inn på denne bloggen din. Er KJEMPEIMPONERT over både deg og hagen din!

...
26.04 | 17:10

Hei!
Bare de rosene i sone 4. har jeg i kjelleren på vinteren, ca. 5-6 stk.
de fleste rosene jeg har er mer hardfør og kan greie seg ute.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE