Dagbok 2012 og videre.

En julehilsen.

Ja, nå er det lenge siden jeg har vært på bloggen min. Ser med glede at mange har vært på besøk, det setter jeg pris på, men savner noen ord og hilsninger. Min mann og jeg har det som vanlig og vi hjelpes ad. Vi er så heldig at vi har hverandre. Man har det til tider litt travelt, da man bruker mere tid nå enn før.

 

Hagen har vært ganske fin i sommer. Har fått oss en selvgående  gressklipper og den fungerer veldig bra, alltid en fin plen. Det begynte så bra med hagearbeid i vår, men så fikk jeg halsbettennelse med hosting dag og natt. Ble bra etter 3 uker, så begynte det på nytt i 3 omganger. Etterhvert fikk man forstå og vite at det var mange som hadde en slik virus, en fattig trøst.

 

Nå er det snart jul og en tradisjon som man gjerne vil følge opp. Heldigvis har vi fått oss nye gardiner til stuen og vinterhagen. Rulle og sylteflesk har blitt laget, det smakte fortreffelig. Julegavene er pakket inn og sendes i morgen til de som ikke bor her. Har bakt noen kaker som fyrstekake, sukseterte, snickerskake og kardemommekrans. En del småkaker som smultringer, jødekaker, bordstabel-bakkels og berlinerkranser. Det er godt å ha i fryseren, tenker på geburtsdager i februar. Ønsker dere alle en gledelig jul og et fredfylt nyttår 

                       Julehilsen Hildbjørg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 22:15

Hildbjørg,er det noen som har foto av Bernhof og Magda ?Det ville være trivelig å kunne

se et bilde av min onkel.

mh
Jan Eidsaa

...
09.10 | 18:41

Hei!
Jeg fant siden din i dag da jeg lette etter min slekt.
Takk for en meget fin historie!
Jeg er barnebarn av Jon Nielsen.

...
04.06 | 18:48

Hei Hildbjørg Aner overhode ikke hvordan jeg kom inn på denne bloggen din. Er KJEMPEIMPONERT over både deg og hagen din!

...
26.04 | 17:10

Hei!
Bare de rosene i sone 4. har jeg i kjelleren på vinteren, ca. 5-6 stk.
de fleste rosene jeg har er mer hardfør og kan greie seg ute.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE