Dagbok 2012 og videre.

Mai, du skjønne milde.

Har nå vært på behandling hos fysioterapeut. Det viser seg da at det er betennelse i hofteleddet og ikke prolaps som først anntatt, så tross alt var jeg heldig. Trener hver dag med øvelser som jeg har fått tegnet på et ark.

Mye skal gjøres på den her tiden. Noe som man alltid har hørt er at du kan klippe rosene når bjørka har fått museører. Så i dag er nesten alle rosene blitt klippet. Blankmistel-hekken ble klippet 1. mai, da ble det også raket i bed og plen. Etter hvert blir det å fjerne ugress og hakke i bedene, noe hver dag.

 

Det neste som står for tur er deling av stauder. Jeg skal dele Hosta, Dagliljer og Marikåpe. De er blitt alt for store og det resulterer i mindre med blomster. Noe blir da flyttet over i andre bed.

 

Jeg er blitt veldig glad i Storkenebb. den har en super bunndekkende effekt, og det gjør at et bed blir veldig frodig og harmonisk. En villig og sterk plante som man  lettvindt kan dele og flytte. Mange forskjellige sorter sånn som Rosestorkenebb, Blodstorkenebb, Praktstorkenebb osv. Storkenebb finnes både som lave tuer og som høyere stauder. Det gir en fin variasjon i bedet.

 

Vi har en fantastisk hobby vi som er glade i hagene våres. Men å jobbe i hagen skal være rekreasjon og trivsel- ikke strev og prestasjon.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 22:15

Hildbjørg,er det noen som har foto av Bernhof og Magda ?Det ville være trivelig å kunne

se et bilde av min onkel.

mh
Jan Eidsaa

...
09.10 | 18:41

Hei!
Jeg fant siden din i dag da jeg lette etter min slekt.
Takk for en meget fin historie!
Jeg er barnebarn av Jon Nielsen.

...
04.06 | 18:48

Hei Hildbjørg Aner overhode ikke hvordan jeg kom inn på denne bloggen din. Er KJEMPEIMPONERT over både deg og hagen din!

...
26.04 | 17:10

Hei!
Bare de rosene i sone 4. har jeg i kjelleren på vinteren, ca. 5-6 stk.
de fleste rosene jeg har er mer hardfør og kan greie seg ute.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE