Dagbok 2012 og videre.

November.

Det er blitt slutten på november, nå når jeg  sitter og skriver dette. Tenk så fort tiden har gått, at det snart er jul. Begynte tidlig i år å lage julegaver, det er  det som er gøy, å lage det selv, men litt måtte kjøpes. Var også tidlig ute med baking av julebrød og julekaker. Det blir  vanlige sorter, sånn som jødekaker, sandkaker, kokosmakroner og smultringer. Noen kaker er også bra å ha i fryseren. 

 

Ellers har jeg vasket i hagestuen og pyntet til jul. Mine graniumer (pelargonier) er klippet ned og satt på loftet til overvintring. Jeg må få skryte litt av min store asalia som er berget gjennom sa. 3 år. Har den ute om sommeren og i hagestuen om vinteren.

 

Den 13 nov. feiret vi vårt barnebarn, Espen, som ble 15 år. Det er så enormt trivelig å ha ivertfall to av barnebarna i nærheten.

Det har vært en lang periode med rolig fint vær med 0- +6 grader, på det viset, kortes vinteren betraktelig ned.

 

Den 28 nov. hadde fredagskaffeen sin siste fredagskaffe før jul. Det var åresalg, kaffe og julekaker. Nydelig trekkspill-musikk, så det ble en riktig hyggelig adventskafe. Koselig å være med å glede de eldre på sykehjemmet og andre besøkende. Det ble overrakt et flunkende lydanlegg til arbeidstua. Anlegget kommer godt med i arbeidet med å skape større trivsel for beboerne ved SOS og ved omsorgsboligene.

 

Mange av brukerne svingte seg på gulvet. Toppen av kransekaka, og som satte lattermusklene i bevegelse, var nissemors stedfortreder som dukket opp og delte ut mandariner til alle. Svartkledd med sekk og stav kom hun vraltende inn døren, til gjestenes store glede. Og da hun forlot stedet sang gjestene av full hals, "På låven sitter nissen"

Hilsen Hildbjørg.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 22:15

Hildbjørg,er det noen som har foto av Bernhof og Magda ?Det ville være trivelig å kunne

se et bilde av min onkel.

mh
Jan Eidsaa

...
09.10 | 18:41

Hei!
Jeg fant siden din i dag da jeg lette etter min slekt.
Takk for en meget fin historie!
Jeg er barnebarn av Jon Nielsen.

...
04.06 | 18:48

Hei Hildbjørg Aner overhode ikke hvordan jeg kom inn på denne bloggen din. Er KJEMPEIMPONERT over både deg og hagen din!

...
26.04 | 17:10

Hei!
Bare de rosene i sone 4. har jeg i kjelleren på vinteren, ca. 5-6 stk.
de fleste rosene jeg har er mer hardfør og kan greie seg ute.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE