Dagbok 2012 og videre.

September, du vakre!

Så er sommeren over, selv om det varmer godt i solen enda. Denne fine, varme sommeren har gått så fort, hvor ble den egentlig av. Men høsten er jo så utrolig vakker, med sine skjønne farver i naturen. Så nå kan vi kose oss og ta det litt med ro og nyte det vi har gjort.

 

En duftende bukett med erteblomster gir oss sommerfølelse et stykke utover høsten. Mange roser, høstfloks og georginer pynter enda opp sammen med litt sommerblomster. Men snart blir det nattefrost, da er en fiberduk god å ha. Det kan være nok til å redde flere ukers blomstring.

 

Det er så hyggelig å lage mat med frukt og bær fra egen hage. Veldig mye plommer høstet vi, så det ble mye syltetøy, terte og flere kaker. Ellers rørte vi solbær, en delikatesse, og så var det godt å bare spise av trærne. Plutselig en dag var alle morellene borte, så fuglene hadde ventet til de var helt modne, dessverre.

 

Nå er tiden kommet for å kjøpe løker å sette ned nye løker og knoller. Jo tidligere, jo bedre. Tulipaner kan settes langt utpå høsten, men narsisser må snart legges. Så jeg har en jobb å gjøre, for skal det bli fint til våren, er det nå det skjer. Det er lurt å sette løk ved stauder som er fyldige og er med på å dekke til mellomrom i bed hvor det vokser løk. Det er fint med hosta, stormarikåpe og stjerneskjerm. Så på det viset får løkene visne ned uten å klippes ned.

Ønsker alle som er innom en riktig god høst videre.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 22:15

Hildbjørg,er det noen som har foto av Bernhof og Magda ?Det ville være trivelig å kunne

se et bilde av min onkel.

mh
Jan Eidsaa

...
09.10 | 18:41

Hei!
Jeg fant siden din i dag da jeg lette etter min slekt.
Takk for en meget fin historie!
Jeg er barnebarn av Jon Nielsen.

...
04.06 | 18:48

Hei Hildbjørg Aner overhode ikke hvordan jeg kom inn på denne bloggen din. Er KJEMPEIMPONERT over både deg og hagen din!

...
26.04 | 17:10

Hei!
Bare de rosene i sone 4. har jeg i kjelleren på vinteren, ca. 5-6 stk.
de fleste rosene jeg har er mer hardfør og kan greie seg ute.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE