Dagbok 2012 og videre.

Vi er kommet til juni måned!

Juni har gitt oss mange fine dager, men også noen kjølige dager med regn. Det er en fryd og en glede å se alle stauder og vekster som pynter opp i hagen, noe nytt for hver dag. Fra tulipaner og påskeliljer, til primula, hvitedupper, akeleie osv. Nå blomstrer valmuer, sommerblomster, nattfiol, astilbe og mange flere. Rosene er full av knopper, så det er mye å glede seg til.

 

Helt utrolig berget vi noen av våre rododendroner, etter en vinter med tørke og mye kuling, særlig en av dem er kjempefin. Men den største, plantet i 1985, måtte vi skjære helt ned, så nå venter vi i spenning på at den skal spire. Merkelig nok har vinteren ikke ødelagt rosehagtorn, morell og plommetreet.

 

Der hagen har en del skygge trives lungeurt, bladlilje, rododendron, bregner og stor-liljekonval, de er typiske skogsplanter. Andre vekster som dominerer i hagen ved høysommer og sol-tilgang er praktmarikåpe, stor blåklokke, ridderspore, prydsvinerot, georginer og dagliljer. Se litt på denne linken: http://www.hildbjorg1.net/38310995

 

Jeg gjentar meg selv i at det er en nytelse å vandre i hagen, da koser jeg meg. Nå håper vi på mere sommervarme, da det har vært kjølig og regn i noen dager. Ha en riktig fin sommer til dere alle som titter innom.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 22:15

Hildbjørg,er det noen som har foto av Bernhof og Magda ?Det ville være trivelig å kunne

se et bilde av min onkel.

mh
Jan Eidsaa

...
09.10 | 18:41

Hei!
Jeg fant siden din i dag da jeg lette etter min slekt.
Takk for en meget fin historie!
Jeg er barnebarn av Jon Nielsen.

...
04.06 | 18:48

Hei Hildbjørg Aner overhode ikke hvordan jeg kom inn på denne bloggen din. Er KJEMPEIMPONERT over både deg og hagen din!

...
26.04 | 17:10

Hei!
Bare de rosene i sone 4. har jeg i kjelleren på vinteren, ca. 5-6 stk.
de fleste rosene jeg har er mer hardfør og kan greie seg ute.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE