Dagbok 2012 og videre.

Geburtsdager i februar!

Februar mnd. står i geburtsdagers tegn for oss, da vi begge har dag den 13-20 februar. Stor feiring ble det begge dager. Alltid kjekt å få slekt og gode venner på besøk.

 

Det har vært en annerledes vinter i år, uten regn i 1,5 mnd. Med så mye storm og tørt kystlandskap, var det mye frykt for at det kunne bli brann. Heldigvis har vi kommet velberget over det og fått regn.

Nå er det blitt rene vårværet med sol og 8+. Helt utrolig at det fremdeles ikke er kommet snø. Den her uken er det skolefritt og barnebarna drar til Ternaby for å gå slalom. Håper de får en fin tur og en god opplevelse. Her hjemme blir det nok noen fine turer, hvis været fortsetter å være så fint.

 

Tenk at snart har vi mars og man tenker på at det snart er tid for å så frø. Men først skal pelargoniaene klippes ned og settes i vinterhaven. Mange fine stiklinger blir det forhåpentligvis, helt gratis. Klipp av stiklingene på 7-10 cm. Klipp like over en bladknopp, det er her det dannes røtter. Rens stiklingen for blomster og knopper. Fjern alle blad, med unntak av de to øverste, og plant den dypt ned i en potte. Trykk jorda fast rundt stiklingen. settes lyst og lundt, men ikke direkte sol. Vann jevnlig på underskålen, aldri ovenfra. Det dannes røter etter 2-4 uker. Knip av nye skudd når planten er i god vekst, det gir lubne og tette planter.

Lykke til!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 22:15

Hildbjørg,er det noen som har foto av Bernhof og Magda ?Det ville være trivelig å kunne

se et bilde av min onkel.

mh
Jan Eidsaa

...
09.10 | 18:41

Hei!
Jeg fant siden din i dag da jeg lette etter min slekt.
Takk for en meget fin historie!
Jeg er barnebarn av Jon Nielsen.

...
04.06 | 18:48

Hei Hildbjørg Aner overhode ikke hvordan jeg kom inn på denne bloggen din. Er KJEMPEIMPONERT over både deg og hagen din!

...
26.04 | 17:10

Hei!
Bare de rosene i sone 4. har jeg i kjelleren på vinteren, ca. 5-6 stk.
de fleste rosene jeg har er mer hardfør og kan greie seg ute.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE